Fejl at undga i et interview - fjernudvikler

De 10 bedste fejl at undgå, når du interviewer som fjernsoftwareudvikler:


 1. Ikke at undersøge virksomheden: Det er vigtigt at undersøge den virksomhed, du interviewer med, herunder dens produkter, tjenester, mission og værdier. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at forstå, hvad du måske arbejder med som udvikler, men det vil også vise intervieweren, at du er interesseret i virksomheden og dens kultur.
 2. Ikke at være forberedt på tekniske spørgsmål: Som softwareudvikler skal du forvente at blive stillet tekniske spørgsmål under interviewet. Vær forberedt på at diskutere dine færdigheder og erfaring i forskellige programmeringssprog og rammer, og vær klar til at løse kodningsudfordringer eller fejlfindingsproblemer.
 3. Ikke at øve sig til interviewet: Øvelse gør mester, så sørg for at bruge lidt tid på at forberede interviewet. Dette kan omfatte at øve dine svar på almindelige interviewspørgsmål, øve dine talefærdigheder eller endda lave et falsk interview med en ven eller mentor.
 4. Ikke opmærksom på dit udseende: Selvom du måske fjerninterviewer, er det stadig vigtigt at være opmærksom på dit udseende. Klæd dig passende på, sørg for at være velplejet, og vælg en ren og professionel baggrund til dit videoopkald.
 5. Ikke at komme til tiden: At komme til tiden er afgørende for ethvert interview, men det er især vigtigt, når du fjerninterviewer. Sørg for, at du er sat op og klar til at gå inden det planlagte starttidspunkt, og hvis du oplever tekniske problemer, skal du kontakte intervieweren så hurtigt som muligt.
 6. Ikke at være professionel: Professionalisme er nøglen i ethvert interview, men det er især vigtigt, når du ikke er på samme fysiske sted som intervieweren. Sørg for, at du er respektfuld, høflig og veltalende, og undgå distraktioner som høje lyde eller multitasking.
 7. Ikke at stille gode spørgsmål: At stille spørgsmål under interviewet er en fantastisk måde at vise din interesse og entusiasme på, men sørg for at stille gennemtænkte, relevante spørgsmål i stedet for blot generiske. Dette vil demonstrere din forståelse af virksomheden og rollen og vil vise, at du er engageret i samtalen.
 8. Ikke opmærksom på kropssproget: Kropssproget er vigtigt i ethvert interview, men det kan være sværere at formidle nonverbale signaler, når du ikke er i samme rum som intervieweren. Vær opmærksom på dit eget kropssprog, herunder din kropsholdning, ansigtsudtryk og øjenkontakt, og prøv at formidle selvtillid og entusiasme.
 9. Ikke opfølgning efter samtalen: Det er vigtigt at følge op efter samtalen, uanset om det er med en takkebesked eller en mail. Dette viser, at du er interesseret i rollen og er med til at holde dig top-of-mind med intervieweren.
 10. Ikke at være ærlig: Det er vigtigt at være ærlig og gennemsigtig under interviewprocessen. Oversælg ikke dine færdigheder eller erfaring, og vær på forkant med eventuelle udfordringer eller svagheder, du måtte have. Dette vil hjælpe intervieweren med at få en bedre fornemmelse af dine evner og hjælpe dig med at finde en rolle, der passer godt til dig.


Overordnet set er det vigtigt at være forberedt, professionel og ærlig, når du interviewer som ekstern softwareudvikler. Ved at undgå disse almindelige fejl, øger du dine chancer for at få jobbet og få succes i din karriere.

Trending Articles
 • Hire Remote Developers in Barcelona
 • Software Developer to Business Developer
 • Hire React Native App Developers
 • Check out our associated talent
  IoT developers
  UAT developers
  Web3.js developers
  Sass developers
  Julia developers