Sadan opbygger du et fjernteknologisk team Berlin

Berlin har vist sig som en af de mest populære destinationer for teknologivirksomheder, og det er let at se hvorfor. Byen har en livlig startup-scene, en mangfoldig pulje af talenter og lave leveomkostninger sammenlignet med andre teknologiske hubs som San Francisco og New York City. Hvis du ønsker at bygge et fjernteknologisk team i Berlin, er her nogle tips til at hjælpe dig i gang.


Definer dine krav

Før du begynder at opbygge dit fjernteknologiske team, skal du definere dine krav. Bestem de færdigheder og erfaringer, du har brug for hos dine teammedlemmer. Identificer også hvert teammedlems roller og ansvar. Sørg for, at du har en klar forståelse af, hvad du leder efter, før du begynder at rekruttere.


Lej lokalt

At ansætte lokalt er en glimrende strategi, når man bygger et fjernteknologisk team i Berlin. Berlin har en mangfoldig pulje af talenter, og ved at ansætte lokalt kan du udnytte den talentmasse og sikre, at dine teammedlemmer har en god forståelse af den lokale kultur og forretningspraksis. Ansættelse lokalt kan også hjælpe dig med at spare på flytteomkostninger og sikre, at dine teammedlemmer er i stand til at arbejde lovligt i Tyskland.


Brug jobtavler og sociale medier

Jobtavler og sociale medier er fremragende værktøjer til at rekruttere eksterne teammedlemmer i Berlin. Der er flere jobtavler, der er populære i Berlin, herunder Berlin Startup Jobs, Remoteplatz, som har specialiseret sig i tech og startup-stillinger. Derudover er LinkedIn og Twitter fremragende platforme til at forbinde med potentielle kandidater og opbygge dit employer brand.


Tilbyd konkurrencedygtig kompensation og fordele

At tilbyde konkurrencedygtig kompensation og fordele er afgørende, når du bygger et fjernteknologisk team i Berlin. Leveomkostningerne i Berlin er lavere end i andre tech-hubs, men du skal stadig tilbyde en konkurrencedygtig løn for at tiltrække toptalenter. Derudover kan det hjælpe dig med at tiltrække og fastholde toptalent ved at tilbyde fordele som sundhedsforsikring, betalt fri og fleksible arbejdsordninger.


Giv de rigtige værktøjer

Et fjernteknologisk team har brug for de rigtige værktøjer til at arbejde effektivt. Sørg for, at du forsyner dit team med den nødvendige hardware, software og kommunikationsværktøjer, de har brug for for at kunne arbejde eksternt. Sørg også for, at de værktøjer, du leverer, er nemme at bruge og tilgængelige for alle på holdet. Dette kan omfatte videokonferenceværktøjer som Zoom, projektstyringsværktøjer som Trello og meddelelsesværktøjer som Slack.


Opbyg en stærk teamkultur

Det er vigtigt at opbygge en stærk teamkultur, især når dine teammedlemmer arbejder eksternt. Fremme kommunikation, samarbejde og teamwork. Sørg for, at du giver teammedlemmer mulighed for at forbinde med hinanden, uanset om det er gennem virtuelle teambuilding-aktiviteter eller regelmæssige videomøder. Etabler et sæt værdier, som alle på holdet kan blive enige om og efterleve.


Prioriter kommunikation

Kommunikation er afgørende, når du leder et eksternt team. Etabler regelmæssige check-in med dit team for at sikre, at alle er på samme side. Tilskynd dit team til at kommunikere åbent og ærligt. Brug videokonferenceværktøjer til at sikre ansigt-til-ansigt kommunikation, selvom du ikke er på samme sted. Sørg også for, at kommunikationskanaler er let tilgængelige, og at alle ved, hvordan de skal bruges.


Sæt mål og spor fremskridt

At sætte mål og spore fremskridt er essentielt, når du leder et eksternt team. Etabler klare mål og milepæle og kommuniker dem til dit team. Opsæt også regelmæssige check-ins for at spore fremskridt og justere mål efter behov. Brug projektstyringsværktøjer til at holde styr på opgaver og deadlines.


Give muligheder for vækst

At give muligheder for vækst er afgørende for at opbygge et velfungerende fjernteknologiteam. Opmuntr dine teammedlemmer til at lære nye færdigheder og give muligheder for faglig udvikling. Anerkend og belønn også teammedlemmer for deres hårde arbejde og præstationer.


Vær fleksibel

Fleksibilitet er afgørende, når du leder et eksternt team. Vær fleksibel med dine teammedlemmers tidsplaner og tillad balance mellem arbejde og privatliv. Vær også åben for feedback og juster din ledelse.

Trending Articles
 • Toptal Alternatives for Hiring Developers
 • GIT and Version Control System: COMPLETE A to Z Information!
 • Find Mobile App Designer - Qualified Professionals
 • Check out our associated talent
  Ubuntu developers
  Oculus Rift developers
  nopCommerce developers
  Maya developers
  Dojo developers