Sadan screenes og interviewes fjernudviklere

Rekruttering og ansættelse af eksterne softwareudviklere kan være en udfordrende proces, især hvis du ikke er bekendt med bedste praksis for screening og interview af kandidater. I denne artikel gennemgår vi de trin, du kan tage for at screene og interviewe fjernudviklerkandidater effektivt og sikre, at du træffer de rigtige ansættelsesbeslutninger.


Start med en klar jobbeskrivelse

Før du begynder at screene og interviewe kandidater, er det vigtigt at have en klar jobbeskrivelse på plads. Dette bør omfatte de ansvarsområder, kvalifikationer og færdigheder, du leder efter hos en kandidat. At have en klar jobbeskrivelse vil hjælpe dig med at tiltrække de rigtige kandidater og frasortere dem, der ikke passer godt.


Brug tekniske vurderinger

Screening af tekniske færdigheder er et afgørende skridt i ansættelsesprocessen for fjernudviklere. En effektiv måde at gøre dette på er at bruge tekniske vurderinger. Disse vurderinger kan være i form af kodningsudfordringer, quizzer eller tavleøvelser, og de hjælper dig med at vurdere kandidatens tekniske evner på en mere objektiv måde. Ved at bruge tekniske vurderinger vil du hurtigt være i stand til at identificere kandidater, der har de nødvendige tekniske færdigheder, og luge dem ud, der ikke har.


Tjek referencer

Kontrol af referencer er et vigtigt skridt i ansættelsesprocessen for fjernudviklere. Dette giver dig mulighed for at verificere kandidatens arbejdshistorie, færdigheder og præstationer, og det hjælper dig med at træffe en mere informeret ansættelsesbeslutning. Sørg for at kontakte tidligere ledere, kolleger eller andre professionelle referencer for at få en bedre forståelse af kandidatens arbejdsstil og evner.


Lav et videointerview

Gennemførelse af et videointerview er en effektiv måde at lære kandidaten at kende og vurdere deres kommunikations- og interpersonelle færdigheder. Under videointerviewet skal du sørge for at stille en blanding af adfærdsmæssige og tekniske spørgsmål for at få et komplet billede af kandidatens evner og pasform. Nogle eksempler på adfærdsspørgsmål inkluderer "Fortæl mig om en gang, hvor du skulle arbejde med et vanskeligt teammedlem," og "Beskriv et projekt, du ledede, og resultatet." Tekniske spørgsmål bør fokusere på kandidatens erfaring med specifikke programmeringssprog, rammer eller værktøjer.


Evaluer deres portefølje

Evaluering af kandidatens portefølje er endnu et vigtigt skridt i ansættelsesprocessen for fjernudviklere. Dette giver dig mulighed for at se kandidatens arbejde på egen hånd og få en bedre forståelse af deres tekniske evner. Sørg for at gennemgå kandidatens portefølje omhyggeligt, og se efter eksempler på arbejde, der stemmer overens med de ansvarsområder og færdigheder, der er anført i jobbeskrivelsen.


Tjek deres tilgængelighed og tidszonekompatibilitet

Når du ansætter fjernudviklere, er det vigtigt at overveje deres tilgængelighed og tidszonekompatibilitet. Du vil gerne sikre dig, at kandidaten er i stand til at arbejde i din virksomheds arbejdstid, og at der ikke vil være nogen kommunikationsbarrierer på grund af tidszoneforskelle. Dette er især vigtigt, hvis din virksomhed opererer i realtid og kræver hurtige svartider.


Vurder deres samarbejdsevner

Fjernarbejde kræver stærke samarbejdsevner, da udviklere skal arbejde effektivt med teammedlemmer, som kan være placeret i forskellige dele af verden. Under interviewprocessen skal du sørge for at vurdere kandidatens evne til at arbejde godt sammen med andre, kommunikere effektivt og løse konflikter. Du kan gøre dette ved at stille spørgsmål om deres tidligere erfaring med at arbejde i et fjerntliggende eller virtuelt teammiljø.


Tilbyd et betalt prøveprojekt

Overvej endelig at tilbyde et betalt prøveprojekt som en del af interviewprocessen. Dette giver dig mulighed for at se, hvordan kandidaten klarer sig i et rigtigt arbejdsmiljø og vurdere deres evner i mere praktiske rammer. Prøveprojektet skal være et betalt engagement, og det skal struktureres som et typisk projekt med klare mål, tidsplaner og forventninger. Afslutningsvis kræver screening og interview af fjernudviklerkandidater effektivt en kombination

Trending Articles
 • Toptal Alternatives for Hiring Developers
 • GIT and Version Control System: COMPLETE A to Z Information!
 • Find Mobile App Designer - Qualified Professionals
 • Check out our associated talent
  zTemplates developers
  Camping developers
  MailChimp API developers
  Cyber Security developers
  PowerBI developers