Lej eksterne PHP-udviklere

Lejning af eksterne PHP-udviklere kan være en god mulighed for virksomheder at udvide deres team og finde de bedste talenter uden at være begrænset til en bestemt placering.


Der er dog nogle ting at være opmærksom på, når man ansætter eksterne PHP-udviklere.


  1. Først og fremmest er det vigtigt, at kommunikationen fungerer godt. Da udviklerne ikke er i samme kontor, er det vigtigt at benytte alle muligheder for at sikre, at alle er opdaterede og har adgang til de informationer, de har brug for, når som helst. Dette inkluderer brug af værktøjer som Slack, Trello eller JIRA, som gør det muligt at spore opgaver og fremskridt og holde hinanden opdaterede.
  2. For det andet er det vigtigt at sætte klare forventninger og mål. Selvom udviklerne arbejder på distance, bør de vide, hvad der forventes af dem, og hvordan deres præstation måles. Det er også vigtigt at have regelmæssige check-ins og statusmøder med udviklerne for at sikre, at alle er på rette spor, og at der ikke er misforståelser.
  3. Til sidst er det vigtigt at give eksterne PHP-udviklere følelsen af at være en del af teamet. Dette inkluderer at invitere dem til teammøder og andre aktiviteter, og at anerkende deres bidrag. Det kan også være nyttigt at have regelmæssige møder med udviklerne for at sikre, at de føler sig komfortable, og at deres behov bliver mødt.


Samlet set kan ansættelse af eksterne PHP-udviklere være en god mulighed for at udvide teamet og finde de bedste talenter. Det kræver dog lidt mere indsats når det gælder kommunikation