Tekniske faerdigheder ved ansaettelse af udviklere

Ansættelse af fjernudviklere kan være en fantastisk måde at opbygge et team med det rigtige sæt af færdigheder til at nå dine forretningsmål. Det kan dog være en udfordring at evaluere tekniske færdigheder hos fjernkandidater. I modsætning til personlige interviews kræver fjernansættelse en anden tilgang til vurdering af teknisk formåen. I denne blog vil vi udforske nogle strategier til at evaluere tekniske færdigheder, når du ansætter fjernudviklere.


Definer de tekniske færdigheder, der kræves til rollen:


Før du begynder at evaluere kandidater, skal du have en klar forståelse af de tekniske færdigheder, der kræves til rollen. Dette omfatter de programmeringssprog, rammer og andre værktøjer, som kandidaten bør være dygtig i. Ved at have en klar liste over krav, kan du fokusere på kandidater, der har de rette kompetencer til jobbet.


Brug online kodningstest:


Online kodningstest kan være en fantastisk måde at evaluere en kandidats tekniske færdigheder på. Der er mange tilgængelige platforme, såsom HackerRank og Codility, der leverer kodningstest til forskellige programmeringssprog og rammer. Disse tests kan hjælpe dig med at vurdere en kandidats kodningsevner og problemløsningsevner. Du kan også tilpasse testene, så de passer til jobbets krav.


Spørg efter prøveprojekter:


At bede kandidater om at gennemføre et prøveprojekt er en anden effektiv måde at evaluere deres tekniske færdigheder på. Denne tilgang giver dig mulighed for at se, hvordan kandidater nærmer sig et problem i den virkelige verden og vurdere deres evne til at levere kode af høj kvalitet. Du kan også få en fornemmelse af kandidatens kommunikationsevner, og hvordan de arbejder sammen med andre, hvilket er vigtigt for eksterne teams.


Gennemgå kodelagre:


Mange udviklere har offentlige kodelagre på platforme som GitHub eller Bitbucket. Gennemgang af en kandidats kodelagre kan give dig en fornemmelse af deres kodningsstil, kvaliteten af deres kode og deres erfaringsniveau. Denne tilgang kan også hjælpe dig med at vurdere, om kandidaten brænder for kodning, og om de har en stærk track record med at levere kode af høj kvalitet.


Gennemfør videointerviews:


Videointerviews kan være en effektiv måde at evaluere en kandidats tekniske færdigheder på. Under interviewet kan du bede kandidaten om at demonstrere deres kodningsevner og lede dig gennem deres kodelagre eller prøveprojekter. Du kan også stille tekniske spørgsmål for at vurdere kandidatens viden om specifikke programmeringssprog eller rammer.


Test for problemløsningsevner:


Ud over tekniske færdigheder er problemløsningsevner også vigtige for fjernudviklere. Test af en kandidats problemløsningsevner kan hjælpe dig med at vurdere deres evne til at identificere og løse komplekse tekniske udfordringer. Denne tilgang kan også hjælpe dig med at evaluere en kandidats evne til at arbejde under pres og kreativitet, når du nærmer dig komplekse problemer.


Overvej Culture Fit:


Selvom tekniske færdigheder er vigtige, er det også vigtigt at overveje den kulturelle pasform, når man vurderer fjernkandidater. Kulturel tilpasning omfatter faktorer som kommunikationsstil, arbejdsmoral og værdier. En kandidat, der passer godt ind i din teamkultur, har større sandsynlighed for at få succes i et fjerntliggende miljø.


Afslutningsvis kræver evaluering af tekniske færdigheder ved ansættelse af fjernudviklere en anden tilgang sammenlignet med personlige interviews. Ved at definere de tekniske færdigheder, der kræves til rollen, bruge online kodningstests og prøveprojekter, gennemgå kodelager, gennemføre videointerviews, teste for problemløsningsevner og overveje kulturtilpasning, kan du effektivt evaluere fjernudviklere og opbygge en dygtig og produktiv hold. Med det rigtige team på plads kan du nå dine forretningsmål og konkurrere i nutidens globale økonomi.

Trendartikel
 • Einstellung von Remote Entwicklern in Osterreich
 • Python-Webentwickler und Einstellung von Python-Talenten
 • Guiden for att anstalla AngularJS utvecklare
 • Schauen Sie sich unser zugehöriges Talent an
  Eclipse entwickler
  QA entwickler
  HTC Vive entwickler
  JRuby entwickler
  IBM Watson entwickler